Obavijesti

 

Sve o novim mjerama i preporukama HZJZ-a pogledajte OVDJE.

 

 

 

Poštovani roditelji,

Izašle su nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID 19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022…

Molimo, pročitajte ih OVDJE.

 

 

 

Poštovani roditelji,

U prilogu se nalazi raspored dolaska djece na adaptaciju. Raspored se odnosi na novoupisanu djecu, navedena je skupina i objekt. Sukladno zaštiti podataka imena djeca objavljena su pod šiframa koje ste dobili prilikom predaje Zahtjeva za upis.  

Molimo vas da se prilikom dolaska pridržavate epidemioloških mjera ( koje se nalaze na našoj web stranici pod: Obavijesti vrtića), kao i termina dolaska. 

Termin dolaska vrijedi samo za 01.09.2021.g., dok će Vam vaši odgojitelji davati smjernice i obavijesti za iduće dane adaptacije.

 

Raspored dolazaka djece na adaptaciju

 

Veselimo se suradnji! 

Sretan početak žele vam djelatnici Dječji vrtić “Čavlić“!

 

 

 

Poštovani roditelji,

Ugovori za novu pedagošku godinu potpisivat će se od 23.08.2021. do 30.08.2021.godine u tajništvu vrtića od 08.00-16.00 sati, te utorak i četvrtak od 08.00-17.00 sati. Ukoliko roditelji/skrbnici ne potpišu Ugovor o ostvarivanju programa s vrtićem, najkasnije do 01.rujna 2021.godine, smatrat će se da odustaju od upisa ili nastavka korištenja naših usluga u sljedećoj pedagoškoj godini. Uvjet sklapanja ugovora su uredno podmirena dugovanja u tekućoj pedagoškoj godini.   

Molimo roditelje da se pridržavaju propisanih mjera i preporuka HZJZ.

 

 

 

 

Sva djeca- sadašnji korisnici usluga dječjeg vrtića nastavljaju koristiti naše usluge i iduće pedagoške godine, temeljem Zahtjeva za nastavak korištenja, kojeg su podnijeli roditelji u upisnom postupku od 17.05.2021.-31.05.2021. izuzev djece koja su s roditeljima promijenila prebivalište.

Važno je napomenuti da će se Ugovori za iduću pedagošku godinu potpisivati od 23.08.2021. do 31.08.2021.godine , no o tome ćemo vas podrobnije obavijestiti tokom kolovoza. Sva novoprimljena djeca dobit će detaljne informacije putem e-maila kojeg su roditelji naveli u Zahtjevu za upis. Mole se roditelji novoupisane djece da eventualno odustajanje od upisa jave upravi Vrtića.

 

Privremeni rezultati upisa za ped.god. 2021./2022.

 

 

 

  • OBAVEZNO JE NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI ZA LICE (maska mora pokriti nos i usta )

  • SAMO JEDAN RODITELJ/SKRBNIK MOŽE DOPRATITI/PREUZETI DIJETE IZ VRTIĆA

  • DJECA SE DOVODE NAJKASNIJE DO 9 SATI ( nakon toga ulaz i hodnik se dezinficiraju )

  • OBAVEZNO STATI NA PODNU DEZBARIJERU TE DEZINFICIRATI RUKE

  • ZADRŽAVANJE U VRTIĆU NIJE DOZVOLJENO, POTREBNO JE ODRŽAVATI FIZIČKU DISTANCU OD 1.5M
  • RODITELJ /SKRBNIK PRESVLAČI DIJETE U VRTIĆKU OBUĆU, SKIDA MU JAKNU I PREDAJE DIJETE ODGAJATELJU NE ULAZEĆI U PROSTORIJE SKUPINE ( vrata će biti zatvorena). NIJE DOZVOLJENO ZADRŽAVANJE I KOMUNIKACIJA S ODGAJATELJEM. SVE INFORMACIJE MOGU SE DOBITI TELEFONOM.
  • SVAKO JUTRO PRIJE DOLASKA U VRTIĆ POTREBNO JE DJETETU IZMJERITI TJELESNU TEMPERATURU, NAPISATI NA PAPIR I PREDATI ODGAJATELJU
  • DJECA KOJA IMAJU POVIŠENU TEMPERATURU KAO I DRUGE RESPIRATORNE SIMPTOME ( ZADUHA, GUBITAK OKUSA I MIRISA... ) PROBAVNE SIMPTOME (PROLJEV, POVRAĆANJE...) NEĆE BITI PRIMLJENI U VRTIĆ
  • OBAVEZNO JE NAJAVITI IZOSTANAK DJETETA IZ VRTIĆA ( putem maila ili telefona )
  • NAKON DJETETOVOG BOLOVANJA LIJEČNIČKA ISPRIČNICA JE OBAVEZNA KOD POVRATKA DJETETA U VRTIĆ  !!!!!!!

 

 

Na vrh