Dječji vrtić „Čavlić“

Čavja 49, 51219 Čavle

U Čavlima, 20. veljače 2019. godine

 

Obavijest kandidatima natječajnog postupka za izbor i imenovanje ravnatelja Dječjeg vrtića „Čavlić“

 

Obavještavaju se kandidati koji su pristupili natječajnom postupku za izbor i imenovanje ravnatelja Dječjeg vrtića „Čavlić“ da će se testiranje za navedeno mjesto održati u srijedu, 27. veljače 2019. godine s početkom u 14.00 sati u prostorijama centralnog vrtića „Čavlić“.

Testiranje kandidata uključuje pisani ispit, provjeru računalne pismenosti i individulani razgovor.

                                                                                             

Tajništvo


 

Javni poziv za upis djece u program predškole za ped.god. 2018./2019.

Zahtjev za upis djece u program predškole za ped.god. 2018./2019.


 

Poštovani roditelji!

Pozivate se na roditeljski sastanak,30.10. (utorak) u 17 h  ,koji će se održati u prostorijama novog vrtića.

Dnevni red: 1) Izbor člana UPRAVNOG VIJEĆA  DV Čavlić ,iz reda roditelja za mandatno razdoblje 2018 -2022 god. 2)Razno

Molimo roditelje da se sastanku odazovu u što većem broju ,kako bi izabrali svog predstavnika u Upravnom vijeću DV Čavlić!

Ravnateljica


 

OBAVIJEST   ZA  RODITELJE ! 

U cilju poboljšanja suradnje s roditeljima  i  informiranja istih, obavještavamo da će se dolasci djece nakon 9.00h i otvaranje  ulaznih vrata, regulirati radom dežurnih djelatnika -domara /spremačice, koji  će omogućiti ulazak roditelja   i nakon    zatvaranja  ulaznih vrata.  Vrijeme dežurstva je od 9.00 -10.00h.

Apeliramo na roditelje da javljaju  eventualna  kašnjenja  djeteta u vrtić i da se ritmom dolaska i odlaska  u ustanovu usklade (u okviru svojih mogućnosti) s odgojno-obrazovnim procesom   skupine  kojoj pripada dijete.

Nadalje, upoznajemo  roditelje  odredbom članka 50. stavak 1.točka 19 . Statuta  Dječjeg vrtića „Čavlić“ koji se odnosi na rad Upravnog vijeća i u kojem stoji, da Upravno vijeće  razmatra predstavke i prijedloge  roditelja i skrbnika djece i drugih građana u s vezi s radom Vrtića. Stoga  pozivamo sve roditelje koji imaju primjedbe, prijedloge ili bilo koje vrste sugestija, da se pismenim ili usmenim putem obrate  predstavniku roditelja  u Upravnom vijeću ili  predsjednici Upravnog  vijeća .

Nadalje,  ukoliko  žele roditelji mogu kontaktirati  i s ostalim  članovima  vijeća i uz najavu, prisustvovati sjednicama  istog.

 

                                                             Ravnateljica

                                                             Josipa  Hlača

  __________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Na vrh