Skupinu ' Zečići' čini 20 djece, od toga 11 dječaka i 9 djevojčica. 
Radi se o dobno heterogenoj strukturi pa se zajedno igraju i uče. 
 
Takav način grupiranja se pokazao dobrom podlogom za razvoj samopouzdanja, empatije, humanosti, suradničkih odnosa te općenito kao poticajno okruženje za rast i razvoj djece. Na taj su način starija ili u određenom segmentu vještija djeca, dobila priliku prezentirati svoje sposobnosti, utvrditi ih te se osjećati sposobnim i važnim. 
 
Dijete kojem prijatelj pomogne dobiva pažnju i razvija osjećaj sigurnosti toliko potreban tijekom prvih dana odvajanja od svoje obitelji. 
Navedeni rastanci često su u početku " plivali" u suzicama, ali ubrzo smo se ohrabrili. "Zečići" su jako živahni, a sunčani period omogućio nam je više boravka na svježem zraku i mnogo motoričkih aktivnosti na dvorištu. 
Rad u našoj skupini temelji se na igri kao prvoj i osnovnoj potrebi djeteta.
 
Kroz igru smo izradili stolno-manipulativne igre, izvodili igrokaze te se likovno izražavali...
Slikovnice se čitaju i pričaju svakodnevno, a stariji Zečići sve više samostalno pričaju priču svojim mlađim prijateljima ili jednostavno čitaju samo za sebe.
Veseli smo, znatiželjni i razigrani. Volimo se igrati, crtati, pjesmice slušati i pjevati. Djevojčice vole plesati, a dječaci igrati nogomet. Osim igre, spremni smo istraživati i upoznavati se s novim stvarima. 
 
B. Miller:
' Najvažnije stvari u dječjim životima su sigurnost, ljubav, prihvaćanje i ohrabrivanje.'
 
Odgajateljice: Bruna Doričić i Anne Marie Knežević
 
 
U novu vrtićku godinu djeca su krenula sa željom stjecanja novih znanja i interesom za neku novu ideju. Bavili smo se običajima i tradicijom našeg grobničkog kraja. S ciljem da djeci približimo običaje koji donose pojedini blagdani obilježili smo: Dane jabuka, kruha, Sv.Nikolu i Božić. Moramo se pohvaliti da smo za Dane kruha postali pravi mali pekari te smo ispekli pitu od jabuka, a potom napravili jabučni sok.
 
U vrijeme došašća smo izrađivali  ukrase s kojima smo ukrasili bor i prostor naše skupine. Kroz tjelovježbe i djeci različite zanimljive tjelesne elemente (poligoni i igre natjecateljskog karaktera) poticali smo vježbanje u dvorani. Uz brigu o zdravlju nezaobilazan dio redovnih aktivnosti je i proučavanje piramide pravilne prehrane, osobito voća i povrća ,o kojem smo puno toga spoznali i naučili. Ono što je izuzetno veselilo skupinu bila je pjesma i ples. Važan dio našeg dana bilo je i likovno izražavanje kroz različite likovne tehnike.
 
Ova vrsta aktivnosti posebno je veselila djevojčice koje su  pokazale veliku maštovitost i kreativnost. Dječake  su, pak, veselile aktivnosti u kojima se pokazivala sposobnost u planiranju građenja i izvedbi projekata od kocaka. Svakodnevno čitanje priča i izvedba igrokaza pomagao je u bogaćenju rječnika, učenju i poticanju empatije. Pomalo usvajamo pravilo da se sukobi izuzetno dobro rješavaju verbalnim putem i dogovorom.
Na vrh